Jobba hos oss

KFV IT & Telecom AB söker IT Tekniker

KFV IT & Telecom AB levererar IT- och kommunikationslösningar till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster.

Vi är i dagsläget ett tiotal IT-proffs som utgår från Katrineholm och levererar allt från IT-support till serverdrift i egen hall, utvecklingstjänster, infrastruktur och konsulttjänster. Våra kunder är främst små och medelstora företag och vår marknad finns i Södermanland- samt Östgötaområdet.

Bolaget är just nu inne i en kraftig expansionsfas, och vi söker därför efter nya begåvade kollegor. Hos oss ger vi dig möjligheter till din fortsatta utveckling samt att ha riktigt kul på jobbet! 

Nu söker vi dig som har ett konsultativt förhållningssätt, är kommunikativ, har ett genuint intresse för IT samt månar om ett starkt serviceorienterat bemötande. Vill du arbeta på ett företag med en öppen och välkomnande miljö samt en härlig gemenskap? Sätter du alltid kunden i första rummet? Då kan detta vara nästa utmaning för dig!

Om tjänsten  - IT Tekniker

Kvalitén i våra IT lösningar är enormt viktiga för oss och våra kunder. Det ställs därmed höga krav på dess tillgänglighet, prestanda, kvalitet och support. I rollen är du ansiktet utåt och du ser med glädje fram emot att bidra till en serviceupplevelse utöver det vanliga. Du är lösningsfokuserad och månar om att kunden ska få kunnig och professionell hjälp i sitt möte med dig.

Som IT-tekniker hos KFV IT kommer du att serva både befintliga och nya företagskunder i hela KFV-regionen med omnejd. Arbetet innefattar både support från kontoret men även ute på plats hos våra kunder.


Du ser lösningar före problem och dina arbetsuppgifter innefattar bl.a.:

  • Installation och uppstart av mjuk- och hårdvara
  • Serverdrift
  • Felsökning och support
  • Förkonfigurering av utrustning till kund
  • Analys och underhåll
  • Tekniskt säljstöd

Din roll är mångfacetterad och du gillar utmaningen med att skifta mellan PC, Mac och smartphones. Om ärendet är komplext och kräver mer arbete, så har du ett team att konsultera och samarbeta med.

Kvalifikationer

Du har någon form av gymnasial IT-utbildning, teknisk vidareutbildning på högre nivå är önskvärt men vi ser framförallt att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-branschen. Du har mycket goda kunskaper i Microsofts operativsystem för klient och servrar, Office-program samt nätverk. Vidare känner du dig även trygg med att arbeta i Apple Mac OS, IOS och Android. Du navigerar bekvämt i Active Directory, Microsoft 365, Outlook, Remote Desktop och övriga klient/server miljöer som vi hanterar åt våra kunder. Det är meriterande med erfarenheter från telekombranschen då du kommer att jobba med molnbaserade växlar.

Erfarenhet av arbete i en supportorganisation är önskvärt. För rollen krävs god svenska och engelska i både tal som skrift. 

B-körkort är ett krav.

Din sociala kompetens är otroligt viktig för oss då du kommer att ha mycket kundkontakt både via telefon och på plats hos kunden. Du bemöter kunden på ett professionellt, informativt, tydligt och förtroendeingivande sätt och tar gärna en rådgivande roll gentemot kunden. Vidare är du en person som har en stor initiativkraft och du vågar ta för dig och uttrycka åsikter samt komma med nya idéer. Ansvarsfull, pålitlig och punktlig är andra egenskaper som vi värderar högt hos dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en omväxlande tjänst med mycket eget ansvar där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå uppsatta mål. Du blir en viktig del av en företagskultur som präglas av kundfokus och entreprenörsanda. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och erbjuder utvecklande arbetsuppgifter i en ständigt utvecklande verksamhet.

Tjänsten är på heltid och start sker enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan via e-post till daniel.wahlberg@kfvit.se