• NYHETER

  Ugglamassage vidareutvecklar sin tjänster

  Uggla Massage & Wellness

  2020 har varit ett tufft år för många företag. Uggla Massage har valt att hantera situationen genom att erbjuda sina kunder nya tjänster och nya möjligheter till friskvård. Som en del av detta väljer  Uggla Massage att vidareutveckla sitt bokningssystem så att det blir lättare för enskilda massörer att vara tillgänglig för sina kunder på flera plattformar. Uggla Massage ger sina kunder möjligheten att fokusera på sin verksamhet och får tillgång till ett verktyg för bokningar och olika betalmetoder med klippkort m.m.

  "Med den här vidareutvecklingen av vår plattform så närmar vi oss den vision jag alltid har haft för Uggla Massage" säger Lisa Uggla VD och Ägare. Hon fortsätter med: "Vi kommer nu att kunna erbjuda våra massörer en oslagbar frihet i hur de låter sina kunder ta del av deras erbjudanden".

  KFV IT har varit med och utvecklat Uggla Massage bokningssystem under många år och är väldigt stolta och glada över det fortsatta förtroendet. Andreas Strömgren, Utvecklingschef :"Att få vara med så länge som vi har varit med denna lösning och se den växa fram och utvecklas har varit en utmanande resa, och att nu få ta ytterligare ett par steg på den vägen känns väldigt stimulerande."


  Uggla Massage och Ugglaandan

  Ugglaandan är arbetsfilosofin som gör oss unika. Den genomsyrar allt från kundbemötande till behandling och är lika viktig inom alla våra områden: massage, friskvård och ergonomi. Vi är marknadsledande inom rikstäckande företagsmassage. Vi har en specialinriktning mot moderna tjänsteföretag, dvs företag där personalen sitter still stor del av dagen. Banker, försäkringsbolag, IT-bolag och många hightech företag hittar man bland våra kunder. I Stockholm och Göteborg finns våra tre mottagningar för privatpersoner.

 •  Tillbaka
 • Ugglamassage vidareutvecklar sin tjänster Ugglamassage vidareutvecklar sin tjänster