• NYHETER

  Statamic 3.0 är ute i det vilda

  Efter att under många år använt Statmic 2.x har användarna med stor förväntan sett fram emot version 3.0. Det är som med alla sådana här versionsuppdateringar en vädligt stor mängd nyheter. Det kommer att finnas en tydlig process för att uppdatera från version 2.x vilket är något som KFV IT & Telecom kommer att erbjuda alla berörda kunder.

  Två av de största tilläggen är att nu finns det integrerat stöd för multi-site och flerspråk vilket har efterfrågats av flertal kunder. Detta ihop med möjligheten att vara flera administratörer som redigerar samtidigt i samma dokument gör att flexibiliteten i Statamic ökar avsevärt.

  Oavsett om du jobbar som utvecklare, eller är ansvarig för att skriva texter/innehåll till siterna eller den som sitter med plånboken så är Statamic lösningen för dig.

  Som utvecklare har du full frihet i att bygga med databas eller inte, du kan välja om du vill ha en dynamisk site med stöd för PHP och Laravel eller en statisk HTML site. Du kan köra din site headless/serverless osv.

  Som redaktör har du ett kraftfullt verktyg i "Live Preview" funktionen där du i realtid kan se och ändra i hur din site kommer att se ut innan du publiserar din uppdatering.

  Du har 41 olika fälttyper att jobba med för att bygga bra innehåll och utseende.

  Om du sitter med en tight budget är detta rätt verktyg jämfört med många andra tillgängliga då du får ett verktyg som du själv kan jobba med och inte behöver hyra in konsulter för att göra minsta lilla tillägg.

 •  Tillbaka
 • Statamic 3.0 är ute i det vilda Statamic 3.0 är ute i det vilda