• NYHETER

  Kvinno- och tjejjouren Miranda väljer KFV IT & Telecom som leverantör av IT tjänster

  Kvinno- och tjejjouren Miranda i Katrineholm och Vingåker är en ideell organisation som är politiskt och religiöst obunden. De vänder sig till alla som definierar sig som kvinnor, oavsett biologiskt eller juridiskt kön eller sexualitet. En viktig del i kommunikationen och informationsspridandet om Mirandas arbete är en informativ, tydlig och enkel att navigera hemsida. 

  Emelie Trolin från Jourmiranda tog kontakt med KFV IT & Telecom och efterfrågade en IT leverantör som kan ge dem stöd i Jourmirandas arbete. Och valet föll på att jobba med Statamic som CSM lösning då det ger dem friheten att jobba med innehållet istället för verktyget.

  "Nu kan jag verkligen se till att få ut vårt budskap och göra oss tillgängliga för de som behöver vår hjälp", Emelie Trolin, verksamhetsansvarig.

  "Vi jobbar med många kanaler och organisationer, och att kunna ha en hemsida med möjlighet till chatt och andra kontaktvägar är värt väldigt mycket för oss", fortsätter Emelie.

  Hemsidan lanserades under hösten 2020 under liveframträdande och har fått mycket bra respons från användare och sponsorer till Miranda.

  "Vi är väldigt glada att vi har fått förtroendet att göra detta arbete ihop med en så viktig organisation", Fredrik Bentzer VD KFV IT & Telecom.

 •  Tillbaka
 • Kvinno- och tjejjouren Miranda väljer KFV IT & Telecom som leverantör av IT tjänster Kvinno- och tjejjouren Miranda väljer KFV IT & Telecom som leverantör av IT tjänster