• NYHETER

  Ericsberg väljer KFV IT & Telecom som leverantör av hemsidor

  Ericsberg har drivit verksamhet i Katrineholm sen länga innan staden existerade och i dag drivs en mångfaldig verksamhet med allt från traditionellt jordbruk, skogsbruk, jakt & fisk, ridverksamhet till fastighetsförvaltning, -utveckling, konserter, events och mycket mera.

  En stor del av Ericsbergs verksamhet presenteras på den befintliga siten ericsberg.se, den kommer att få en liten uppdatering vid flytten till KFV IT:s hosting verksamhet, samtidigt byter man till CMS verktyget Statamic för att få en enklare hantering av siten och dess uppdateringar.

  En verksamhet som vill få en ny kanal är uthyrningen av bostäder och lägenheter, därför kommer en ny site att utvecklas ihop med KFV IT.

  "En stor anledning till att vi valde att jobba med KFV IT är deras kunskap i verktyget Statamic" säger Per Heidenfors, fastighetschef Ericsberg.

  Med CMS verktyget Statamic, www.statamic.se, har kunden makten över utvecklingen av sin site, tillskillnad från många andra CMS verktyg där det ofta finns ett inbyggt beroende av konsulter för att kunna göra även mindre ändringar.

  "Vi ser en stor vinst i att kunna hantera våra siter själva, vilket gör att vi snabbt och enkelt kan få ut ett nytt budskap till våra kunder." säger Philip Bonde Deichman, VD Ericsberg •  Tillbaka
 • Ericsberg väljer KFV IT & Telecom som leverantör av hemsidor Ericsberg väljer KFV IT & Telecom som leverantör av hemsidor