• Byte av affärssystem och CRM

  Wulff Beltton Svenska AB

  Wulff Beltton väljer KFV IT & Telecom som leverantör av Pyramid Wulff Beltton med huvudkontor i Nyköping väljer KFV IT &Telecom AB som totalleverantör inför sitt byte av affärssystem och CRM system. 

  Wulff Beltton har efter noggrant övervägande valt affärssystemet Pyramid Business Studio som sitt nya affärssystem. Valet av Pyramid fattades efter en process av tester, demonstrationer och utvärdering av ett antal olika system på marknaden. 

  ”Pyramids anpassningsbara moduler och gränssnitt föll oss i smaken som vårt framtida system för hela företaget” säger Eva Johansson som är vice VD och ekonomichef på Wulff Beltton. 

  I projektet ska Wulff Belttons e-handel integreras i det nya affärssystemet med lagerhantering, produktinformation, kundinformation och orderhistorik. Det är ett stort antal system som skall kommunicera vid en orderläggning för att få ett bra flöde för inköp, produktpaketering, leverans och fakturering, i och med införandet av Pyramid Business Studio så moderniseras och digitaliseras hela detta flöde. 

  En helt ny CRM klient utvecklas och integreras med Pyramid av KFV IT & Telecom inom detta projekt. CRM klienten kommer att fungera som en mobil lösning för alla fältsäljare och de övriga inom företaget som jobbar med försäljning. 

  ”Detta är en mycket viktig strategisk affär för oss” säger Veijo Ågerfalk VD Wulff Beltton ”vi kommer att få en helt ny överblick över våra affärer och kundprospekt i och med integreringen av CRM och Pyramid” 

  ”Att få leverera en sådan här lösning till en så krävande kund som Wull Bellton med deras breda sortiment och hårda kravställning kring funktion och leveransprecision är en stor ära” säger Fredrik Bentzer, VD KFV IT & Telecom, ”vi kommer få stor nytta av vår bredd inom bolaget och den spetskompetens vi har lyckats förvärva genom åren i egenskap av vår personal”

  • Webbutveckling

   Vi utvecklar ett nytt CRM system fullt integrerat med Pyramid Business Studio och andra interna rutiner.

  • Avancerad synkronisering

   Vi utvecklar synkronisering mellan Pyramid Business Studio och Shopify.

  • Affärssystem

   Implementaion av Pyramid Business Studio i hela organisationen.

  • Interna säljverktyg

   Vi utvecklar speciella verktyg för att effektivisera de interna flödena hos telefonförsäljningsgruppen.

 •  Tillbaka