• Mobila arbetsordrar, IT-utrustning och telefonväxel

  Opening Mälardalen AB

  Opening Mälardalen AB monterar samt utför service på portar och dockningsanläggningar över hela Sverige. De har valt KFV IT & Telecom av flera orsaker till flera av deras verksamhetskritiska funktioner inom bolaget.

  KFV IT & Telecom har valt och levererat en mobil arbetsorderhantering med systemet Mobigo för alla i hela Sverige. Dessutom levereras avancerad drift av systemen i våra egna serverhallar i Katrineholm för snabbast möjliga drift av systemen.

  IT-drift samt snabb IT-support är verksamhetskritiskt för oss, och att ha en stabil leverantör är avgörande för hur bra vi lyckas i vårt uppdrag till våra kunder. Vi arbetar tillsammans med KFV IT dels med systemhosting av exempelvis mobila arbetsordrar, dels med inköp av IT utrustning. Vi använder oss också av KFV IT som leverantör av vår växellösning. 
  Pontus Rosén, VD Opening Mälardalen

  Vill du veta mer om mobil arbetsorderhantering, växelsystem eller våra driftlösningar? Kontakta oss för mer information.

  • Mobila arbetsorderhantering

   Mobigo är ett komplett system för arbetsorderhantering. Få enkel överblick över kommande, pågående och avslutade arbeten, materialåtgång, restider, arbetstimmar och faktureringsunderlag.

 •  Tillbaka